Trådløst nettverk (WiFi)

For å logge på trådløst nettverk oppgir du ditt vanlige brukernavn og vanlig passord. + KHIO-ansatt - dette blir kun brukt på PC (kun Windows-baserte) du har fått av IT-avdelinga. Pålogginga skjer automatisk. + KHIO-mobil - dette blir brukt av ansatte for å koble Mac og mobil til trådløst nettverk. + KHIO-student - dette blir brukt av studenter (PC/MAC/Mobile klienter.) + KHIO-guest - dette er eit nett for mellombels nettilgang for timelærarar og andre gjestar. (Studentar og tilsette skal ikkje bruke dette.) Passord får du på SMS (sjølvbetent løysing). + EduRoam - nettverk som vil gi deg tilgang til trådløst nett på andre utdanningsinstitusjoner og på enkelte flyplasser. Du må laste ned eduroam installer for Kunsthøgskolen i Oslo på denne siden før du kan benytte dette: [EDUROAM](https://cat.eduroam.org/)
See other articles in IT-informasjon